Jeg vokste opp i Ballangen i Nordland fylke. Etter noen år sørpå er jeg nå flyttet tilbake til hjemlige trakter, og jeg bor og jobber nå i Narvik. Av yrke er jeg systemutvikler, og av utdannelse har jeg en mastergrad (siv.ing.) i IT-teknologi.

I denne bloggen skriver jeg generelt om ting som interesserer meg, provoserer meg eller opptar meg på andre måter. Jeg er klar over at jeg har litt sære interesser, men det finnes sikkert noen flere som meg der ute, og forhåpentligvis dukker det av og til opp et innlegg som kan være til glede også for folk flest. Kreativiteten og skrivelysten er varierende, så nye innlegg vil nok dukke opp noe uregelmessig.

Det er verdt å understreke at innleggene i denne bloggen i all hovedsak representerer mine personlige meninger om ting. Selv om jeg forsøker å korrekturlese og sjekke kilder så godt jeg kan, kan jeg altså ikke gå god for at absolutt alt som skrives gir et 100% korrekt bilde av virkeligheten eller folk flests oppfatning. Jeg liker imidlertid å høre om andre innfallsvinkler, enten man påpeker en feil eller man bare generelt sett har meninger om det som skrives, så eventuelle lesere oppfordres til å legge igjen kommentarer.