Etter å ha tatt ned den gamle slitne websida jeg hadde liggende her, følte jeg at det kunne vært greit å ha en mulighet til å legge ut tanker, ideer og bilder når jeg av og til får ånden over meg. Prøvde først med webhotellets egen bloggfunksjonalitet, men den føltes veldig begrensende. WordPress ser ut til å være akkurat det jeg så etter både med tanke på brukervennlighet og fleksibilitet.

Som nevnt på siden “Om meg” har jeg en del interesser som mange vil oppfatte som litt sære, men jeg har da heller aldri sett det som en målsetning å være helt som alle andre. Kanskje finnes det noen mennesker der ute som vil ha glede av å lese om tanker og ideer som svirrer rundt i hodet til en særing. Eller kanskje det ikke gjør det. Uansett er det et nyttig verktøy for meg med tanke på å konkretisere og systematisere egne ideer. Utfordringen ligger vel i å skrive på en personlig måte uten at man fremstår som i overkant selvsentrert.

Den gamle siden inneholdt ikke så mye av interesse – det eneste som trakk folk dit, var nok naturbildene fra Narvik og omegn. De som eventuelt måtte savne disse, henvises til linkene i høyremargen. Festbildene blir neppe publisert igjen, mens de sjakkrelaterte bildene forhåpentligvis blir å finne på websiden til Narvik Sjakklubb.